Mit főzzek ma? Készítsünk egy ínycsiklandó aranyló tyúkhúslevest, amely felmelegíti a lelkünket! A főfogás legyen egy gazdag vörösboros marhapörkölt, amit tarhonyával tálalunk – ez a kombináció igazán különlegessé teszi az étkezést. Végül pedig zárjuk az


Ne akadj fenn a határon: utazási tippek, ha élelmiszerrel utazol...

Nyáron különösen pezsgő a forgalom a határokon, hiszen sokan indulnak felfedezőútra, hogy megismerjék más országok kultúráját, gasztronómiáját és természeti csodáit, miközben igyekeznek egy kis ízelítőt kapni a helyi életstílusból is. A repülőutak során azonban nem árt szem előtt tartani a szigorú szabályokat, amelyek a fedélzetre vihető folyadékok mennyiségét érintik. De mi a helyzet a különleges és meglepő előírásokkal, mint például az, hogy Szingapúrban tilos rágót bevinni, vagy hogy Ausztráliába nem vihetünk magyar mézet a rokonainknak? Nézzük meg, mit érdemes tudni arról, ha hazai ízeket szeretnénk magunkkal vinni egy külföldi utazás során!

Related posts