Fedezd fel a zsírgyilkos pizzát, amelyet pillanatok alatt elkészíthetsz a saját konyhádban!


A recept alaposan bemutatja, hogyan készíthetjük el a cukkini alapú pizzát, lépésről lépésre ismertetve a szükséges hozzávalókat és a sütési folyamatot is.

A pizza, ami mentes a bűntudattól, most már valósággá vált! Fedezd fel a cukkini alapú pizzát, amely nem csupán alacsony szénhidráttartalmú, hanem ízrobbanás minden falatban. A freundin.de által ajánlott recept pofonegyszerű, és a hozzávalók is könnyen beszerezhetők, így bárki könnyedén elkészítheti ezt a különleges ételt otthon. Élvezd a pizzázás örömét anélkül, hogy a kalóriák miatt aggódnod kellene!

A cukkini csodálatos alapanyaga ennek a különleges pizzának. Ez a finomság nemcsak ízletes, hanem remek lehetőség azok számára is, akik egészségesebben szeretnének étkezni, anélkül hogy lemondanának a mennyei ízekről. A cukkini alapú pizza tökéletes választás diétázóknak, vegetáriánusoknak, sőt még gluténérzékenyeknek is. Ráadásként a feltétek széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját ízlésének leginkább megfelelő verziót, így egyedi ízélményekben lehet része!

Vegyünk két kisebb cukkinit, reszeljük le és sóval szórjuk meg. Hagyjuk tíz percig rajta, majd öntsük le a folyadékot. Keverjünk bele 50 g reszelt parmezán sajtot, 50 g mozzarella sajtot, egy tojást és egy evőkanál olívaolajat. Azután a masszát sütőpapírral bélelt tepsire tegyük és egy kanál segítségével formázzunk belőlük vékony lapokat. 200 fokos előmelegített sütőben 15-20 percig süssük.

Ezután az alapot terítsük meg ízletes paradicsomszósszal, majd helyezzünk rá friss paradicsomszeleteket, ropogós paprikát, sós olívabogyót, és végül gazdagítsuk reszelt vagy szeletelt mozzarella sajttal. Süssük az egészet még tíz percig, hogy a sajt szépen megolvadjon és a hozzávalók ízei összeérjenek. Most már készen is állunk egy különleges, ínycsiklandó, szénhidrátszegény pizzára!

Related posts