Cukkini finomságok húsimádóknak, könnyedén és gyorsan elkészítve!


Elkészítés: Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágjuk apróra. A cukkinit vágjuk kockákra, tegyük egy szűrőbe, sózzuk meg. A paradicsomokat vágjuk félbe. Melegítsünk 2 evőkanál olajat egy mély serpenyőben, és pirítsuk meg benne a darált húst, amíg morzsás nem lesz, majd pároljuk meg a hagymát és a fokhagymát. Miután a hagyma üvegessé vált, szedjük ki, és tegyük félre. Öblítsük le a cukkinit, majd nyomkodjuk ki alaposan. Öntsük a maradék olajat a serpenyőbe, és süssük meg a cukkinit. Miután a szélei enyhén megpirultak, adjuk hozzá a paradicsomot. Pároljuk tíz percig. Ezután keverjük hozzá a darált húst, ízesítsük sóval, borssal, egy csipet cukorral, oregánóval és rozmaringgal. Melegítsük át még egyszer alaposan, majd tálaljuk.

Related posts